ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2015

30/5-1/6/2015  3ήμερη

ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ, ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ

 ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ 

ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ- ΘΕΡΜΟ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

 ΛΕΥΚΑΔΑ - ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5/2015

7:00 π.μ. Αναχώρηση (από ΠΕΙΡΑΙΑ και ΟΜΟΝΟΙΑ) για ΙΣΘΜΟ στάση. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ και φτάνουμε στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ όπου θα επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και διασχίζοντας την ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ θα φτάσουμε στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρο της λίμνης και εφόσον περάσουμε το ΑΓΡΙΝΙΟ και την ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση, θα καταλήξουμε στην ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/5/2015

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΤΑ και αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε για τα ωραιότερα χωριά των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, γεμάτα από έλατα. Μετά από μια διαδρομή που θα μας μαγέψει πραγματικά βλέποντας πετρόχτιστα χωριά, καταρράκτες,  παλιά γεφύρια και διασχίζοντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ θα φτάσουμε στο καταπληκτικό Σπήλαιο της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ με εντυπωσιακούς χρωματισμένους σταλαγμίτες κάτω από τους οποίους έχουν σχηματιστεί 3 λίμνες, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο χαρακτηριστικότερο Τζουμερκιώτικο χωριό τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες της Στρογκούλας, από τις ποίο επιβλητικές κορυφές των Τζουμέρκων, παραμονή, γεύμα στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο με μία ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της ΑΡΤΑΣ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/6/2015

Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην τουριστική πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ  με την γραφική μαρίνα της.  Εν συνεχεία για το τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Κατόπιν για ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ στάση. ΑΝΤΙΡΡΙΟ, θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 100ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’PREVEZABEACH‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία της ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ, 3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ, 4) τα 2 Δείπνα,  5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Φ.Π.Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2105247061, 6973939156 ( ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ).

Εις μνήμιν του Ηλία Πολίτη

 

Κάθε χρόνο στις 9 Μαρτίου, το Υπουργείο Υγείας, οι Υπηρεσίες Αιμοδοσίας και ο Σύλλογός μας τιμούν τη Μνήμη του Ηλία Πολίτη.

Ο Η.Π. (1916 -1976) ήταν ιατρός αιματολόγος, ερευνητής, έκανε τόσα πολλά, που τα έργα του και οι έρευνές του, παρόλο που έχουν περάσει 40 χρόνια από τον θάνατό του, είναι ακόμα επίκαιρες.
Ο Σύλλογός μας, τιμώντας τη Μνήμη του μεγάλου αυτού Ερευνητή και ανθρώπου, οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, εκδηλώσεις, και βραβεύει άτομα και φορείς με έργο στην Εθελοντική Αιμοδοσία.

 

 

 

                       

 

 

 

                  

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

25 Μαρτίου πάμε εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας, θα περάσουμε θαυμάσια, όπως πάντα με καφέ στην Ακροκόρινθο, χιονοπόλεμο στα Τρίκαλα και προβατίνα, γίδα, παιδάκια, ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ και πολύ, πολύ κρασί. Η τιμή 12 ευρώ το πούλμαν και όποιος θέλει, άλλα τόσα η ...ταβέρνα.

Ξεκινάμε στις 08.00 το πρωί από Ομόνοια

Διοργάνωση: Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών

                     Υπουργείου Υγείας.

πληρ. 2105247061 .

ΠΑΣΧΑ 2015

4HMΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΧΊΛΛΕΙΟ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΊΤΣΑ-ΠΟΝΤΙΚΟΝΉΣΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/04 ΩΡΑ 06.00 : ΑΘΗΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ

Αναχώρηση από Αθήνα, το πρωί, για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από όπου και θα πάρουμε το πλοίο για το νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων. Στολισμένη πένθιμα, με φλάμπουρα να κρέμονται από τα μπαλκόνια, οι μπάντες να κάνουν την ατμόσφαιρα πιο κατανυκτική, ενώ οι Επιτάφιοι της Πόλεως με τις περίφημες χορωδίες(κόρο) γυρίζουν παντού σε όλη τη πόλη της Κέρκυρας με τελευταίο της Μητρόπολης που περνάει από την Σπιανάδα (Κεντρική πλατεία). Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/04 : ΠΟΛΗ (Κανάτια) -ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ - ΚΑΝΟΝΙ

Πρωινό και αναχωρούμε για την Πόλη. Ο Επιτάφιος του Αγ. Σπυρίδωνα και η Λιτανεία του Σκηνώματος του ξεκινά. Μπάντες συνοδεύουν την Λιτανεία και οι πιστοί ακολουθούν από τον «Άγιο» μέχρι το Φρούριο, τις 11.00 ακριβώς γίνεται η πρώτη Ανάσταση- με το υπερ θέαμα- το σπάσιμο των μπότιδων (κανάτια), ένα θέαμα που θα σας μείνει αξέχαστο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το περίφημο Αχίλλειο, στο μικρό χωριό Γαστούρι, που το έκτισε η θλιμμένη αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ, η γνωστή Σίσσυ, με σκοπό να αποτραβηχτεί εκεί, μακριά από τις δολοπλοκίες της αυλής των Αψβούργων. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διώροφο κτίριο, όπου συνδυάζονται με επιτυχία ο δωρικός, ο ιωνικός και ο ρωμανικός ρυθμός. Το ανάκτορο είναι διακοσμημένο με αγάλματα από την ελληνική μυθολογία, εξαιρετικές τοιχογραφίες και πίνακες. Το πιο γοητευτικό στοιχείο του ανακτόρου, κατά γενική ομολογία, είναι οι μεγάλοι κλιμακωτοί κήποι, απ’ όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μια πανοραμική άποψη της Κέρκυρας. Έπειτα, θα δροσιστούμε με καφέ ή παγωτό στο Κανόνι, μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Μεσογείου με μοναδική θέα στο χιλιοτραγουδισμένο Ποντικονήσι -το νησάκι- σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας με το μοναστήρι της ‘’Παναγίας των Βλαχερνών’’. Όσοι θελήσουν, μπορούν να επισκεφτούν το Ποντικονήσι με καΐκι ή την εκκλησία της Παναγίας των Βλαχερνών με τα πόδια . Τέλος, μια επίσκεψη στο Μον- Ρεπό, στην παλιότερη θερινή βασιλική κατοικία και παλάτι του πρίγκιπα Μιχαήλ, κυριολεκτικά θα σας αφήσει άναυδους. Ο εκπληκτικός κήπος με τα πυκνά πανύψηλα δέντρα και τα πολύχρωμα λουλούδια καταλήγει στο πλάτωμα ,όπου είναι χτισμένο το ανάκτορο που πλέον λειτουργεί ως Μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ μεταφορά στην πόλη και παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας και Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο.

ΚΥΡΙΑΚΉ 12/04 :ΠΑΛΑΙΟΚAΣΤΡΙΤΣΑ -ΠΑΣΧΑ

Ξεκινάμε για να εξερευνήσουμε το Κεντροδυτικό τμήμα του νησιού. Φτάνουμε στην γραφική Παλαιοκαστρίτσα με τους έξι γραφικούς καταπράσινους όρμους και την καταγάλανη, αλλά άγρια θάλασσα της Αδριατικής. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, όπου μας περιμένει ένα πλούσιο πασχαλινό γεύμα με εορταστική ατμόσφαιρα. Χρόνος ελεύθερος να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου ή βόλτα στη πανέμορφης περιοχή. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13/04 : KEΡΚΥΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχωρούμε για το λιμάνι, όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

       

T ιμή κατ΄ άτομο  

160,00 €

   
       
       
       

Διαφορά μονοκλίνου                                                            

Περιλαμβάνονται

 • Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν
 • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕΛΛΗΝΙΣ περιοχή Κανόνι με πρωινό & γεύμα
 • Αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα ( μέρος της ημιδιατροφής )
 • Αρχηγός / Συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR

Δεν περιλαμβάνονται

 • Εισιτήρια πλοίων Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα (15 ευρώ)
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι      αναφέρεται ως προαιρετικό

Διοργάνωση: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

                         ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

                         ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 17, ΑΘΗΝΑ – ΤΗΛ/ΦΑΞ 2105247061

                         EMAIL: aimodosiayyka@yahoo.gr

   ΜΕΤΗΝΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΤΟΥ GLOBAL CONGRESS SERVICES

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

                      ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

                                                          ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

                                                           

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

   Αξιότιμοι κύριοι / Αξιότιμες κυρίες,

   Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας, τη μνήμη του θεμελιωτή της αιμοδοσίας στη Χώρα μας ΗΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ, στις 9 Μαρτίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 στην αίθουσα τελετών του   Υπουργείου Υγείας (Αριστοτέλους 17 Αθήνα).

                                                                                                

                    Ο Πρόεδρος

          Σπύρος Γραμμένος

      

 

 

Αριστοτέλους 17 – ΑΘΗΝΑ τηλ- 2105247061 – e-mail: aimodosiayyka@yahoo.gr

 

 

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

 

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο σύλλογός μας έκανε το αποκριάτικο γλέντι του την Κυριακή 15/02/2015 στο ρεμπετάδικο "ιζο" στα Άνω Πατήσια.

Σε ατμόσφαιρα απόλυτα εορταστική, οι φίλοι και τα μέλη του συλλόγου διασκεδάσαμε με ρυθμούς λαϊκούς και ρεμπέτικους από την ορχήστρα του μαγαζιού.

Οι εκδηλώσεις του συλλόγου δεν σταματούν εδώ. Για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε και στο 2105247061.

Ευχαριστούμε θερμά όσους υποστηρίζουν το σκοπό της αιμοδοσίας.
Καλούμε κοντά μας, όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν ή θέλουν να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο. 

                         

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

Σάββατο 21/ 2 ώρα 8.00 αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό στο Μενίδι και αναχώρηση για τα Γιάννενα όπου έχουμε κλείσει Ξενοδοχείο στο Κέντρο της Πόλης.

Κυριακή 22/2 πηγαίνουμε βόλτα στα περίφημα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, επιστροφή στα Γιάννενα, ελεύθεροι για να επισκεφτείτε την όμορφη πόλη των Ιωαννίνων με το κάστρο, την Λίμνη Παμβώτιδα το περίφημο νησί του Αλή Πασά.

Αργά το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε τις περίφημε Τζαμάλες

Αυτές οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Τσικνοπέμπτη και κορυφώνονται την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς. Στις μεγάλες γειτονιές της πόλης οι πολιτιστικοί σύλλογοι ανάβουν τις Τζαμάλες, μεγάλες φωτιές και μοιράζουν δωρεάν κρασί, τσίπουρο και παραδοσιακά εδέσματα του τόπου, ενώ ο κόσμος χορεύει  μέχρι το ξημέρωμα της Καθαρά Δευτέρας. Μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι και επισκέπτες μασκαρεύονται και πηγαίνουν από τη μια φωτιά στην άλλη και όλη η πόλη γίνεται ένα μεγάλο πάρτι καρναβαλιού.

Καθαρή Δευτέρα 23/2 αναχωρούμε από Γιάννενα και θα επισκεφτούμε το περίφημο Μουσείο Βρέλλη με τα Κέρινα Ομοιώματα.

Φαγητό και Κούλουμα στη πανέμορφη Κορωνησία.

Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις  

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜO 110.00

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Όλες οι μεταφορές – εκδρομές του προγράμματος με υπερυψωμένο πούλμαν σε άριστη κατάσταση.
 • 2 διανυκτερεύσεις στο hotel ΕΓΝΑΤΙΑ με πρωινό.
 • Αρχηγός – Συνοδός – Ασφάλεια Αστικής   Ευθύνης.
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Τέλος εκδρομής.

Διοργάνωση: Εθελοντική Αιμοδοσία Υπουργείου Υγείας   πληρ. 2105247061- 6975804603

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2015

 

 Στις 16 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.30, σας προσκαλούμε στην αίθουσα τελετών του Υπουργείου Υγείας - Αριστοτέλους 17- για την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας.
Η παρουσία όλων θα μας δώσει δύναμη, ώστε οι προσπάθειές μας να καρποφορήσουν και τη νέα χρονιά.

Χορευτική Εκδήλωση 2015

Θέλοντας ακόμα μια φορά να βρεθούμε εκτός αιμοδοσιών, να ξεχάσουμε τα καθημερινά προβλήματα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, σας προσκαλούμε στη χορευτική μας εκδήλωση που θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 13.30 στην κοσμική ταβέρνα " Βαγγέλης" Αχαρνών 238 & Λάρνακος.
Η τιμή της πρόσκλησης με πλήρες μενού, κρασί και ζωντανή μουσική είναι 12 ευρώ το άτομο.
Τις προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από το Σύλλογό μας στην οδό Αριστοτέλους 17 μέσα στο Υπουργείο Υγείας
Πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 210-5247061

Κοπή Πίτας 2014

Σήμερα 17/1/2014 έγινε η κοπή της πίτας μας στο Υπουργείο Υγείας, παρόν ήταν ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Γενική Γραμματέας Κα Χριστίνα Παπανικολάου Γενικοί Δ/ντές και πλήθος εθελοντών αιμοδοτων και φίλων και του Χρόνου να έχουμε όλοι υγεία και χαρά

1

Περισσότερα...

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Αγάπης

Πολλές οι εκδηλώσεις εν όψιν των εορτών για τον Σύλλογό μας, εκτός από τις Εθελοντικές αιμοδοσίες σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες από την ωραία χριστουγεννιάτικη συναυλία που έγινε στην αίθουσα Παρνασσός στις 22 Δεκεμβρίου

1

Περισσότερα...