Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Υπουργείου Υγείας

logotypo

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αριστοτέλους 17  -  10187    ΑΘΗΝΑ

Τηλ & Fax 2105247061  

Site:www.aimodosia.org 

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κιν. 6932439439       

Αθήνα 2 Μαΐου 2014

Προς: Τα Μ.Μ.Ε Εύβοιας

Θέμα: Σκυταλοδρομία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

8η ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2014

Για 8η χρονιά ο Σύλλογός μας συνεχίζει τη προσπάθεια του για την εξάπλωση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στη Χώρα μας καλώντας την Τοπική αυτοδιοίκηση, με τις τεράστιες δυνατότητες που έχει, να εντείνει τις προσπάθειες που ήδη κάνει, για την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Οι επισκέψεις μας στη Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνετε με μοτοσυκλέτες, θέλοντας να δείξουμε το πόσο επείγει αυτή η προσπάθεια.

Τις προηγούμενες χρονιές οι σκυταλοδρόμοι μοτοσυκλετιστές επισκέφτηκαν αρκετούς Δήμους στην Αττική και στην Περιφέρεια μεταφέροντας μαζί με την σκυτάλη και ένα Μήνυμα , ένα μήνυμα ανθρωπιάς ένα μήνυμα αγάπης.  

Και μάλιστα το αποτέλεσμα ήταν επιτυχημένο και φάνηκε και από τις μικρότερες ελλείψεις αίματος, που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια στις περιοχές και Δήμους που είχαμε επισκεφτεί.

Στοχεύουμε να μειωθούν ακόμη περισσότερο, θα ταρακουνήσουμε και φέτος, λίγο τα λιμνάζοντα ύδατα και θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο όλων μας να γίνει η Χώρα μας αυτάρκης σε αίμα και παράγωγα αυτού αξιοποιώντας και άλλες ανεκμετάλλευτες μέχρι σήμερα δεξαμενές αίματος, όπως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, μάλιστα τώρα πριν από τις εκλογές, οι τοπικοί άρχοντες και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι θα τους καλέσουμε να δεσμευτούν ότι στις προτεραιότητες τους θα είναι και η Εθελοντική Αιμοδοσία.

Σε κάθε Δήμο που θα επισκεφθούμε θα παραδώσουμε τη Σκυτάλη στον Τοπικό Δήμαρχο αλλά και με την παρουσία των υποψηφίων Δημάρχων της περιοχής και άλλων φορέων.

Σας ενημερώνουμε για το πρόγραμμα σκυταλοδρομίας στη Ν. Εύβοια.

Σάββατο  10 Μαΐου 2014

  • Κάρυστος Λιμάνι           10:30
  • Κύμη Πλατεία                13:30
  • Αλιβέρι Πλατεία             17:30
  • Αμάρυνθος   στην πορεία μας για Ερέτρια
  • Ερέτρια Λιμάνι               20:00

Κυριακή    11 Μαΐου 2014

  • Ψαχνά Πλατεία              10:30
  • Χαλκίδα,  Κόκκινο Σπίτι   13:00   (εκεί θα πραγματοποιηθεί και Εθελοντική Αιμοδοσία).

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε  η προσπάθειά μας να τύχη και της δικιά σας συμπαράστασης . Το κομβόι μας θα αποτελείτε από 60 -70 μοτοσυκλέτες, δηλαδή γύρω στα 150 άτομα. 

                                                                                         Ο Πρόεδρος

                           Σπύρος Γραμμένος